De Maya's en de Azteken dronken het als een Godendrank.
Men is het er al lang over eens:
chocolade is goed voor lichaam en geest ...


De chocoladewandeling


Zin om samen met vrienden, collega's, ... een chocoladezoete wandeling mee te maken om duimen en vingers bij af te likken? Al je zintuigen zullen verwend worden! Ben je nieuwsgierig naar wat jouw keuze van chocolade over je persoonlijkheid en je seksleven zegt? Kortom: gewoon genieten van een rustige wandeling in de prachtige natuur van het waterwingebied vlakbij de winkel met tal stopplaatsen en proevertjes o.l.v. een gids. Chocolade eten zal nooit meer hetzelfde zijn !!!!


Onze chocoladewandelingen zijn een unieke belevenis. Geef uw bedrijfsuitje, familiefeest, uitstapje onder vrienden, ... een chocoladezoete wending ! De wandeling start en eindigt in (of indien winkel is geopend vlakbij) onze winkel. De totale duur bedraagt ongeveer 2,5 uur.


Ons toffe basispakket bestaat uit:Van dit complete basispakket kan u genieten voor de prijs van ½ kg pralines, zijnde 14,30 euro p/p heden ten dage. Mogelijkheid tot bijkomende opties:Kortingen


min deelname = 15 personen (volwassenen, gelet op sommige onderwerpen !)


Kortingen: vanaf deelname


Tijdstip van de wandeling is onderling overeen te komen.
Gelieve er rekening mee te houden dat chocoladewandelingen kunnen plaatsvinden vanaf na de paasvakantie (B) tot voor de herfstvakantie (B), met uitzondering van de maanden juli en augustus.

1 week voor aanvang van de wandeling wordt gevraagd om het definitieve deelnemersaantal door te geven. Dit aantal zal, ongeacht of er eventueel minder deelnemers zijn op de dag van de wandeling, worden verrekend.